ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ İNGİLİZCE YETERLİLİK YAZILI SINAV LİSTESİ / THE ERASMUS STUDENT MOBILITY ENGLISH PROFICIENY WRITING EXAM LİST

Değerli Öğrenciler

Erasmus İngilizce Yeterlilik Yazılı sınavı tarihi ve sınav listesi aşağıdadır.

• Sınava sadece, başvuru tarihleri içerisinde Online başvuruda bulunarak başvurusunu tamamlamış ve transkriptlerini Erasmus Başvuru Portalı’na yüklemiş adaylar katılabilecektir.
  • Sınav Sütlüce Kampüsünde yüz yüze yapılacaktır. Sınava girecek adaylar sınav listesinde sınava girecekleri sınıfları görebilirler.
  • Sınav başlamadan 15 dakika öncesine adaylar sınıfta hazır olmalı ve öğrenci kimlik kartları veya geçerli bir kimlik kartı göstermeleri gerekmektedir.
  • Sınava sadece isim listesinde adı olan adaylar katılabilecektir. Sınava katılacak adaylar yanlarında öğrenci kimliklerini bulundurmak zorundadır. Salon görevlileri, sınav süresi içerisinde karşılaşacakları sınav kuralları dışında gerçekleşecek eylemlerde işlem yapmaya yetkilidir.
  • Sözlü sınava girmek için adayların yazılı sınavdan en az 65/100 almak zorundadırlar.
  • Sınavda optik formların doldurulmasında yalnızca kurşun kalem kullanılacaktır.
  • İngilizce yazılı sınavın katkısı %75 olacaktır.

Yazılı sınav / Writing Exam : 29.03.2024 Friday 14:00- 16:00 in Sütlüce Campus

Sınav Listesi/Exam List

Sözlü sınav / Speaking Exam : 4.04.2024 Thursday  in Sütlüce Campus ( Sınav Saati daha sonra belirlenecek/the exam time will be decided later)

—————————————————————————

Dear Students

The Erasmus English Proficiency Writing Exam date and exam list are as follows,

• Only candidates who have completed their application and uploaded their required documents during the Erasmus application system during the application period will be able to take the Erasmus English Proficiency exam.
  • The Exam will be held face to face in Sutluce Campus.
  • The candidates must show their student card or any related ID document to the allocated staff before taking the exam.
  • Only candidates who have been listed on the exam list will be able to take the Erasmus English exam.
  • Only candidates who had taken 65/100 from the written exam will be awarded the speaking exam.
  • The optic form will be marked only via pencil, please have a pencil with you before coming to the exam.
  • The contribution of the writing exam is 75%

Yazılı sınav / Writing Exam : 29.03.2024 Friday 14:00- 16:00 in Sütlüce Campus